onder_zf_04

Trouwlocatie Goudenstein

Vlakbij Bistro Zuster Francina ligt Goudenstein. Het is een prachtig Buitenverblijf dat in 1754 werd gebouwd in opdracht van Johan Huydecoper. De gemeente Maarssen kocht het in 1957 van de toenmalige eigennaars om er het gemeentehuis in te vestigen. Tussen 1960 en 1978 restaureerde men alles, waaronder de trouwzaal. Het prachtige verblijf ligt met de ingang naar de Vecht. U kunt geweldig trouwen op Goudenstein.

Buiten mensen die in Maarssen geboren en getogen zijn, trekken er velen naar Goudestein om hier, soms letterlijk, in het huwelijksbootje te stappen. Want wat is er mooier dan na het geven van het jawoord in de prachtige authentieke zaal in Hollandse barokstijl vervolgens foto’s te maken in de Engels aangelegde tuin met fontein?

Het vergt u slecht 5 minuten lopen langs de Vecht naar ons restaurant. Of u nu komt met een grote groep, of een besloten gezelschap, wij maken er sowieso een topdag van! De Zaal waar dit alles plaatsvindt ademt een rijke, warme sfeer! Informeert u eens, of wij aan uw wensen kunnen voldoen.